Egyensúlyunkért
Alapítvány

Egyensúlyunkért
Alapítvány

Felhasználók véleménye

Gábor (54)
Mit kapok az Egyensúlyunkért Alapítvány Pszichiátriai Nappali Klubjától?

2008 májusa óta járok a klubba rendszeresen, a Kezelőorvosom ajánlotta a lehetőséget. A betegségemben szemmel látható javulás tapasztalok. Az elmúlt másfél év alatt sok segítséget kaptam a segítő munkásoktól és a klubtagoktól. Kapok szakorvosi segítséget a betegségemről, a betegség kezeléséről.
Megismertem a gyógyszerek hatásait és megismerkedtem gyógyszer nélküli kezelésekkel is (relaxációval oldom a szorongást)
Egyéni problémamegoldó beszélgetéseket tartunk, sok esetben a beszélgetések csoportosan is zajlanak. Beszélgetünk továbbá a táplálkozásról, sportról, mozgásról, tanácsokat adunk egymásnak.
Különböző logikai és ügyességi játékokkal erősítjük megfelelő képességeinket.
Lehetőségem van idegen nyelvtanulásra, angolórákat tart egy önkéntes segítő szaktanár hetente egyszer.
Lehetőség van a számítógép megismerésére. Minden héten egy délután szakember segítségével elsajátítható a számítógép ismerete és használata.
Sokat beszélünk még irodalomról, zenéről, képzőművészetről, történelemről, földrajzról.

Marika (54)
A jó társaságért és a számítógépes tanulási lehetőségért járok ide. Jók a tanáraink, így könnyen megtanulhatom tőlük az alapokat. A keddi közös beszélgetések is nagyon tanulságosak és érdekesek. Ezen kívül jó volt a klub életmód programja.

Mónika (30)
A jó társaság miatt járok ide. Amióta elindult a klub, még nem voltam kórházban. Itt mindenki tegezi a másikat. Nagyon tetszik a számítástechnika oktatás is, sokat tanulok belőle, bár rengeteget kell foglalkozni velem a tanároknak. A keddi beszélgetések tartalmasak és érdekesek.

Zsolti (39)
Elsősorban azért járok ide, hogy ne felejtsem el azokat a dolgokat, amiket korábban tanultam, így például az angol nyelvet. Itt jó lenni, lekötöm magam és tanulok, például számítástechnikát is. Ezen kívül sok információt meg lehet tudni a klubéletről és az élet dolgairól a barátoktól. A foglalkozások biztonságot adnak, és kiegyensúlyozottabbá válok általuk.

Ibolya (55)
A klubélet biztosítja számomra azt a közösséget, ahol jól érzem magam. Itt lehetőség van hasznos információk szerzésére és olyan programok látogatására, amelyen mi betegek sokat tanulhatunk. Angol tanári minőségemben hasznos munkát végezhetek a közöségben.

Zoli (41)
A szürke hétköznapokban változatosságot hoz a klubélet. Feladatokat kapunk és megértően foglalkoznak velünk. A programok a dolgos hétköznapokba igyekeznek visszavinni bennünket, például a munkábaállással kapcsolatos foglalkozások. A betegtársak sokkal megértőbbek velem szemben, mint az átlagosan egészséges emberek. Lehetőség szerint segítem társaimat a számítástechnika terén.

Imre (46)
Számítógépezni járok a klubba péntekenként. Szeretném megtanulni a szövegszerkesztést, hogy a leveimet meg tudjam írni és gépre menteni. Hamarosan kapok egy számítógépet és szeretném rendeltetésszerűen használni.

TARTALOM

Minden jog fenntartva

Copyright © 1994 - 2020

Egyensúlyunkért Alapítvány

ADATKEZELÉS

Share This