Egyensúlyunkért
Alapítvány

Egyensúlyunkért
Alapítvány

Élménybeszámolók

Focitréning a Klubban.

Egy december, eleji zimankós napon a barátaimmal a Nappali Klubban elhatároztuk, hogy mozogni kéne valamit. Informálódtunk az Interneten és ott tudtuk, meg azt hogy a városban van ingyenes sportolási lehetőség minden nap. Nekünk a foci tetszett meg és a szombati lehetőség is. A Klubban plakáton hirdettük, hogy lehet hozzánk csatlakozni. Pár alkalommal szám szerint 9x-szer mentünk játszani néhányan a Klubból oda. Egy városi iskolai tornaterembe jártunk. Reméljük, hogy ősztől is folytathatjuk ezt, ha lesz az ingyenes tornatermi sportolási lehetőség.

 

Hegedűs a Háztetőn, avagy Krisztián élménye

Egy csúnya november végi ködös borongós napon, ami jó is volt. Elmentünk Budapestre a Vígszínházba. 16:20- kor indult a busz a klub elől. Támogatóink segítségével, a Nappali Klubbal mentünk. Szépen díszes kivilágított este sétáltunk a Szt. István körúton. Majd bementünk a meleg épületbe és elfoglaltuk a helyünket. Egy izgalmas színdarabot néztünk meg a címe pedig Hegedűs a Háztetőn volt. Egy régi orosz zsidó falucskában játszódik a darab. Ahol a főszereplő tejesemberrel és családjával történtek mindennapi dolgok. És a falu lakóival is történtek hasonló dolgok. Ezeket a színészeket filmekben, koncerteken, lehet látni, hallani. Este mikor véget ért a darab élményekben gazdagon értünk haza a busszal. Reméljük máskor is mehetünk. Ha jut rá az adó 1%- ból keret.

 

Krisztián (25)

Április 27. volt az a nap, amit azóta vártam amióta a nappali klub tagja vagyok, ugyanis ekkor mentünk a Vígszínházba Budapestre.
Aznap jól éreztem magam és vártam a nagy eseményt. Délután 4-kor indultunk innen a Nappali Klub elől, külön busszal. Én szeretem a színházat, de Budapesten színházban ezelőtt sohasem voltam. Amikor megérkeztünk Budapestre mentünk a Jászai Mari térre egy gyorsétterembe fagyizni. Amikor megettük a fagyit mentünk a színházba. A Vígszínház kívül és belül egy szép épület, de a színdarab annál is szebb volt. Sok olyan színészt láttunk, akit eddig csak TV-ben vagy moziban láttunk.
Amikor véget ért az előadás, mentünk haza, sok jó élménnyel távoztunk onnan.

TARTALOM

Minden jog fenntartva

Copyright © 1994 - 2020

Egyensúlyunkért Alapítvány

ADATKEZELÉS

Share This